Antena Căutare

TVR a primit 148.000 lei de la Udrea pentru oda electorala de Paste

Televiziunea Romana a incheiat un contract de coproductie cu Ministerul Dezvoltarii si Turismului, al carui pret este de 148.800 de lei, cu TVA, pentru trei editii ale emisiunii "Ne vedem la TVR" in care sunt promovate destinatii turistice din tara.

Editia acestei emisiuni, difuzata sambata, 16 aprilie, in care au fost prezenti Gheorghe Flutur, Elena Udrea si Emil Boc, care au vorbit despre realizarile din Bucovina, a fost amendata cu 10.000 de lei de CNA, pentru propaganda electorala.

O alta editie, din 26 martie, in care apar de asemenea oameni politici, a primit o somatie publica.

Contractul incheiat de TVR cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), de prestari servicii de coproductie in realizarea unei serii de trei emisiuni despre trei destinatii turistice, a fost prezentat in sedinta Consiliului National al Audiovizualului (CNA) de marti, la solicitarea acestuia.

Perioada de desfasurare a contractului este 26 martie - 28 mai, in care urmeaza sa mai fie difuzata si cea de-a treia editie ce face obiectul contractului. Pretul contractului este de 148.800 de lei, din care 28.800 de lei reprezinta TVA.

Tot articolul, in Jurnalul National

Ciuhodaru: Prezervativele nu vor duce la erectia bugetului minuscul din sanatate... Cristina Zevedei, demisa de la conducerea autoritatii care gestioneaza fonduri europene pentru HR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x