Antena Căutare

CSAT a hotarat elaborarea unui plan prevenire si combatere a evaziunii si finantarii terorismului

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) a hotarat, in sedinta convocata pentru luni, elaborarea unui plan comun de actiune a institutiilor cu responsabilitati in combaterea evaziunii fiscale si contrabandei, menit sa imbunatateasca eficienta colaborarii intre Ministerul de Interne, Ministerul Finantelor Publice si Parchet. Drept urmare, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale, la nivel judetean se vor constitui grupuri de lucru operationale formate din ofiteri specialisti si experti desemnati de institutiile responsabile.


Vezi aici comunicatul Administratiei Prezidentiale!

Tot in sedinta de luni, CSAT a aprobat Strategia nationala de prevenire si combatere a spalarii banilor si finantarii terorismului.

"Documentul fundamenteaza in mod unitar si coerent actiunile sectoriale de prevenire si combatere a spalarii banilor si finantarii terorismului, stabilind directii de actiune pentru toate institutiile cu responsabilitati in domeniu, in acord cu Strategia de Securitate Nationala a Romaniei si cu ultimele standarde internationale", se arata in comunicatul Administratiei Prezidentiale.

Guvernul va introduce reguli de responsabilitate fiscala la nivel local pentru limtarea cheltuielilor... Ponta: Basescu "le-a dat teapa" celor de la UNPR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x