Antena Căutare

Cum a disparut Elena Udrea de pe pista Aeroportului Otopeni

Jurnalul National a relatat in articolul "Elena Udrea, zbor pretios cu o cursa de linie a Tarom", publicat la 17 septembrie, modul in care aeronava care a adus-o pe ministra Dezvoltarii si Turismului de la Paris la 1 august a operat o oprire speciala pentru ca Elena Udrea (foto) sa fie debarcata la Bucuresti inaintea plebei. Cu mai bine de o saptamana in urma, Jurnalul National a trimis si o solicitare biroului de relatii cu presa al Aeroportului Otopeni. Intrebarile noastre cereau lamuriri in privinta protocolului aplicat in cazul ministrului Dezvoltarii si Turismului, care venise din Paris cu o cursa de linie la 1 august.

Potrivit informatiilor noastre, Elena Udrea a beneficiat de o oprire speciala, la salonul oficial de pe aeroport, coborand inaintea tuturor pasagerilor aeronavei Tarom pe o scara montata numai pentru ea, in timp ce o masina o astepta pe pista.

La zece zile de la trimiterea solicitarii in baza Legii 544/2001 si dupa cateva telefoane, biroul de presa ne-a asigurat ca raspunsul va veni in termenul prevazut de lege. Si a venit exact la limita.

Astfel ca raspunsul semnat de Tudor Judav, directorul Aeroportului Otopeni, ne-a asigurat ca pentru doamna ministru nu a existat un protocol si ca a coborat din avion impreuna cu toti ceilalti ocupanti ai aeronavei de la Paris.

Tot articolul, in Jurnalul National

Votul pe Legea Pensiilor s-ar putea relua: Conducerea Camerei a acceptat o contestatie a PNL... VIDEO! Circ de proportii in Camera Deputatilor. Opozitia a parasit plenul la sosirea lui Traian Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x