Antena Căutare

Dan Barna: USR va vota această oţiune nu este niciun fel de dubiu; Alianţa USR-PLUS este pregătită să-şi asume guvernarea după alegerile anticipate

Liderul USR, Dan Barna a afirmat, joi, că parlamentarii formaţiunii vor vota moţiunea. ”Alianţa USR-PLUS este pregătită să-şi asume guvernarea după alegerile anticipate”, a spus Barna.

Liderul USR, Dan Barna a afirmat, joi, că parlamentarii formaţiunii vor vota moţiunea. ”Alianţa USR-PLUS este pregătită să-şi asume guvernarea după alegerile anticipate”, a spus Barna.

”Astăzi Parlamentul României dă bacalaureatul politic în faţa cetăţenilor. Astăzi avem şansa să trecem acel examen şi toată România este cu ochii pe noi. Doamnă prim-ministru, dumneavoastră ştiţi care este poziţia USR în ceea ce vă priveşte, nominalizarea dumneavoastră a fost o greşeală, nu v-am susţinut nici atunci, nu vom face nici astăzi şi cred că nu e nici o surpriză. Nu aţi fost pregătită în niciun fel pentru funcţia de prim-ministru şi în acest an şi jumătate nu aţi învăţat mare lucru deşi au fost foarte multe oportunităţi, conduceţi de departe unul din cele mai incompetente guverne din ultimii 30 de ani. De fapt am şi pariat că acesta este cel mai incompetent guvern pe care l-a avut România după revoluţie”, a spus Dan Barna.

Acesta a precizat că toţi parlamentarii formaţiunii vor vota moţiunea.

”USR va vota această oţiune nu este niciun fel de dubiu. Alianţa USR-PLUS este pregătită să-şi asume guvernarea după alegerile anticipate”, a mai spus Barna.

Sursa : news.ro

Turcan: Moţiunea echivalează cu un mandat de aducere în faţa Parlamentului pentru un guvern care fuge de lege... Kelemen: Acest guvern nu mai are resursele interne necesare pentru a continua guvernarea. Într-o astfel de situaţie, exi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x