Antena Căutare

Deputatul UDMR de Cluj Palfi Mozes Zoltan a murit

Deputatul UDMR de Cluj Palfi Mozes Zoltan a murit, aseara, la Clinica de Chirurgie nr. 1 din Cluj-Napoca, unde fusese internat in urma cu doua saptamani cu coma diabetica.



"Domnul deputat Palfi a decedat, luni seara, la Clinica de Chirurgie nr. 1 din Cluj-Napoca, unde fusese internat in urma cu doua saptamani cu diagnosticul coma diabetica. I-au fost descoperite valori foarte mari ale glicemiei si a fost internat la Terapie Intensiva. Nu se stia bolnav de diabet. Inmormantarea va avea loc in comuna Mihai Viteazu, judetul Cluj", a spus Laszlo, care este medic de profesie.

La randul sau, presedintele UDMR Cluj, deputatul Mate Andras, a declarat ca nu stie deocamdata daca vor fi organizate alegeri partiale pentru ocuparea postului ramas vacant in Colegiul nr. 9 Cluj, unde activase Palfi.

Palfi Mozes Zoltan avea 67 de ani si fusese ales in 2008 deputat de Cluj in Colegiul nr. 9. A detinut anterior functiei de deputat pe cea de vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj.

UDMR a trimis in Parlament in urma alegerilor din 2008 doar doi deputati, Palfi Zoltan si Mate Andras.

Era casatorit si avea doi copii. Era de profesie meteorolog.

Citeste si Jurnalul

Foto: stiridecluj.ro

Flashmob PSD in fata Palatului Cotroceni: Basescu va primi cartonas rosu pentru sustinerea proiectului Rosia Montana... Opozitia: Peste un milion de familii risca sa stea in frig la iarna. Orasele cu primari USL sunt vulnerabile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x