Antena Căutare

DIICOT cere aviz pentru inceperea urmaririi penale a lui Adriean Videanu si Varujan Vosganian

DIICOT a cerut avizul Senatului si a presedintelui Romaniei pentru inceperea procedurilor de urmarire penala a actualului si fostului Ministru de Economie, Varujan Vosganian si Adriean Videanu.  

Fostii ministri ai Economiei, Adriean Videanu si Varujan Vosganian, ar putea fi dati in urmarire penala pentru sustinerea lui Ioan Niculae si folosirea Romgaz in interesul Interagro.

Varujan Vosganian, actualul ministru al Economiei, este acuzat de complot si subminarea economiei nationale, fapte comise in perioada in care avea calitatea de ministru al Economiei, potrivit Mediafax. De asemenea, seful Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a considerat prudenta si urmarirea penala a fostului ministru al Economiei, Adriean Videanu, acuzat de aceleasi infractiuni pe durata mandatului sau.

Varujan Vosganian si Adriean Videanu ar fi aprobat si sustinut in Guvern mai multe acte care sprijineau interesele financiare ale lui Ioan Niculae. Acestia ar fi folosit unitatea nationala SNGN Romgaz in interesul privat al firmei lui Niculare, SC Interagro SA, producand un prejudiciu de aproximativ 130 milioane de dolari.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x