Antena Căutare

Lipsa de respect: Membrii PNTCD s-au certat langa sicriul lui Ion Diaconescu

Membrii diferitelor "aripi" ale PNTCD s-au certat chiar in curtea sediului unde a fost depus trupul lui Ion Diaconescu. Gruparile din PNTCD si-au adus reciproc acuze, unii sustinand ca lupta ar trebui sa se duca cu partidul aflat la guvernare.

Mihai Marinescu, nepotul seniorului taranist Ion Diaconescu a intervenit sa calmeze spiritele.

Trupul lui Ion Diaconescu a fost depus la sediul partidului pe care l-a condus, in jurul cu orei 10.00. O carte de condoleante va fi disponibila pentru cei care doresc sa isi exprime sentimentele cu acest prilej.

Cu putin timp inainte de a muri, Ion Diaconescu a cerut ca sicriul cu trupul sau sa nu fie depus la Camera Deputatilor, al carei presedinte a fost intre 1996 si 2000, ci la sediul partidului, din Piata Rosetti. Astazi, rudele si apropiatii i-au respectat ultima dorinta.

Ion Diaconescu s-a stins din viata aseara, la varsta de 94 de ani, dupa o lunga perioada in care s-a confruntat cu grave probleme de sanatate.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Compania Elenei Udrea ingroapa banii in "Groapa"... Elena Udrea a imbinat utilul cu placutul in Coreea de Sud: Vezi ce poze a postat pe Twitter!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x