Antena Căutare

Elena Udrea muta Valea Prahovei in Bucegi

Peste 5.000 de locuri de cazare in hoteluri, vile si pensiuni, mai multe partii de schi, piscine, stranduri, capacitati de trasport pe cablu, 2.000 de locuri de parcare, un helioport, sala de sport cu 200 de locuri, un Centru National de pregatire Olimpica, avand trambuline de schi, instalatii complete pentru biatlon si schi fond, terenuri de sport in aer liber, dusuri, toalete publice si, nu in ultimul rand, infrastructura rutiera. Toate aceste investitii se vor realiza in zona Pestera – Padina din inima Parcului Natural Bucegi.





"Proiectul acesta trebuie sa demareze cat mai repede. Ne trebuie o alternativa la Valea Prahovei. Ministerul are finantare pentru dezvoltarea zonelor de schi din Carpati, dar cand am facut lista cu proiectele pe care le sprijinim nu am stiut de existenta acestui proiect, insa il vom introduce in aceasta lista", declara Elena Udrea in aprilie 2009, la Moroeni, intr-o conferinta de presa.

"Va puteti baza total pe sprijinul Ministerului Turismului. Daca vreti ca proiectul sa fie gata in doi ani, trebuie sa-i dam drumul cat mai repede", s-a adresat Udrea reprezentantilor autoritatilor locale din Dambovita.


Citeste tot articolul in Jurnalul National!


foto: Intact Images

PDL a rugat PNL sa-i "imprumute” un candidat pentru Primaria Baia Mare... Surse: Emil Boc cauta solutii pentru inghetarea pretului carburantilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x