Antena Căutare

Emil Boc: "Am primit si e-mail-uri pozitive si critice. Raspund tuturor"

Emil Boc a declarat ca cetatenii ii trimit in continuare e-mail-uri „si pozitive si critice” si i-a asigurat pe romani ca va raspunde tuturor direct sau prin dispunerea unor verificari. Premierul a sustinut ca mesajele negative sunt mai putine decat recomandarile primite.

Sunt pozitive, sunt si critici, dar ponderea criticilor este mult mai redusa in raport cu ponderea mesajelor care vin cu recomandari, cu sugestii, cu propuneri, cu unele plangeri din teritoriu cu privirie la nefunctionalitatea unor institutii ale statului. Ma bucur ca cetatenii sunt activi si reactioneaza acolo unde sunt abuzuri din partea autoritatilor publice locale sau nationale


Primul ministru a precizat ca, totusi, ca nu mai primeste la fel de multe mesaje ca in ziua in care si-a prezentat public adresa de e-mail. Boc a asigurat in acelasi timp ca analizeaza si raspunde fiecarui mesaj, pe loc sau in timp, in functie de problema semnalata.

"La o parte raspund eu, la o parte o sa fac o analiza suplimentara si o sa dau un raspuns mai elaborat. Acolo unde este un raspuns mai usor de dat, raspund direct. La altele, o sa am un raspuns mai elaborat", a completat premierul.

Emil Boc a facut publica, miercuri, adresa sa de mail, explicand ca nu este ingrijorat ca tableta iPad ii poate crea probleme de securitate.


sursa: Antena3.ro

foto: Intact Images


Emil Boc mai are nevoie de 35 de ani de guvernare pentru a-si onora promisiunile electorale... Ponta: Lazaroiu s-a comportat ca o sluga, a fost dat afara ca o sluga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x