Antena Căutare

Expertiza grafologica: Rodica Stanoiu a semnat note informative la Securitate

Expertiza grafologica in dosarul in care fostul ministru al Justitiei Rodica Stanoiu a contestat calitatea sa de colaborator al Securitatii stabilita de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a fost finalizata. Concluzia a doi dintre cei trei experti grafologi este ca Stanoiu a fost autorul notelor informative catre Securitate. Cel de-al treilea a spus ca nu poate sa se pronunte.

Institutul National de Expertize Criminalistice (INEC) Bucuresti a realizat expertiza prin compararea notelor informative catre fosta Securitate cu scrisul Rodicai Stanoiu din mai multe acte intocmite de aceasta de-a lungul anilor: dosarul de la Serviciul Pasapoarte, unde fostul ministru a dat sapte declaratii, declaratia de avere pe care a depus-o la Senat in 2006 si o proba de scris pe care a dat-o anul trecut in fata Curtii de Apel Oradea.

Din cei trei grafologi care au comparat scriptele, doi au concluzionat ca notele informative semnate cu pseudonimul "Sanda" apartin fostului ministru al Justitiei.

Rodica Stanoiu sustine ca cele 18 note informative care i se atribuie nu ii apartin si ca ar fi fost plastografiate, avand drept model scrisul sau din perioada de dupa 1990.

Foto: ebihoreanul.ro

Ungureanu: Hotararea de Guvern privind infiintarea liniei de limba maghiara la UMF Tg. Mures va fi aprobata maine in pri... Crin Antonescu: E jenant ca Basescu umbla sa faca guverne, "ba pe la usile PSD, ba ale PNL"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x