Antena Căutare

Fostul ministru de Interne Traian Igas a consumat carburant cat sa mearga dus-intors pana la Cape Town

La solicitarea Antenei 3, Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) a informat, cu privire la cota de combustibil alocata deplasarilor fostului ministru de Interne Traian Igas in perioada septembrie 2010 - februarie 2012, ca au fost consumati intre 793 - 2.076 litri/luna, consumul mediu lunar fiind de 1.650 litri.

Un calcul simplu arata ca ministrul Igas a consumat combustibil in mandatul sau cat sa circule 20.000 de kilometri.

Contactat telefonic in cadrul emisiunii "Exces de putere" de la Antena 3, Traian Igas a infirmat cifrele emise de M.A.I., subliniind ca nu este de competenta unui ministru de a se ocupa de logistica si consumuld e combustibil.

Intrebat despre deplasarile sale saptamanale in Pecica, judetul Arad, fostul ministru Igas a declarat ca a folosit avionul insa nu a precizat cu ce se deplasa de la aeroportul din Timisoara pana in Arad, si inapoi.

Deputatul PNL Mihaita Calimente a spus la Antena 3 ca doua masini plecau din Bucuresti spre Timisoara pentru a-l prelua de la aeroport pe Traian Igas spre a-l transporta apoi in Arad, la Pecica.

Victor Ponta, la PES: Am vrut sa demonstrez ca austeritatea si taierile nu sunt singurele cai de dezvoltare si crestere ... Istoricul Dinu Giurescu, despre momentele cruciale in care Romania a pierdut din cauza jocurilor marilor puteri ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x