Antena Căutare

Iliescu: PSD are o boala pentru functii si structuri stufoase

Criticile lui Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD, asupra organizarii din propriul partid au continuat si joi seara, la Consiliul National care are loc in Bucuresti.

"Avem o adevarata boala pentru functii, o boala pentru structuri stufoase. De pilda si acest Consiliu: la ce ne trebuie un asemenea organism stufos? Unde erau membrii Consiliului cand se vorbea despre modificarile la Constitutie? Pe culoare. Pai, de aia ne adunam in Consiliu? De aia vrem sa facem parte din Consiliu?", a declarat Iliescu, citat de agentia Mediafax.

Liderul de onoare al PSD a mai declarat ca trebuie revizuit statutul PSD si trebuie reduse dimensiunile organismelor de conducere. "Noi nu suntem un partid pentru plimbari. Daca vor unii neaparat sa vina la Bucuresti, sa faca organizatiile judetene excursii la Bucuresti", a incheiat Iliescu.

Consiliul National al PSD s-a reunit joi la Bucuresti cu ocazia alegerii, prin vot secret, a presedintelui CN, functia fiind disputata de Adrian Nastase si Gheorghe Nichita, primarul Iasiului.

Adrian Nastase, reconfirmat sef al Consiliului National al PSD... EBA a comis-o din nou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x