Antena Căutare

Ion Iliescu: Domnul Basescu nu respecta nimic

Aflat, miercuri, la Targoviste, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca Traian Basescu nu isi respecta statutul de presedinte al tarii.

Fostul presedinte al Romaniei a declarat despre actualul sef al statului ca "nu respecta nimic", raspunzand la intrebarea jurnalistilor cu privire la implicarea lui Traian Basescu in campania interna din PDL.

"El a fost propulsat de un partid, asta e una, in momentul in care a fost ales presedinte a devenit presedintele tarii, al tuturor romanilor, n-are a se amesteca in treburile interne ale partidului pe care l-a pastorit, la vremea sa'', a spus Ion Iliescu.

El s-a declarat surprins de afirmatiile presedintelui Romaniei, care a declarat ca il sustine pe Emil Boc la sefia PDL. Ion Iliescu a argumentat ca acest demers este total neavenit.

"Nu e in interesul lui si nu e in interesul partidului amestecul acesta brutal al presedintelui in interiorul unui congres", a spus liderul social-democrat.

Ion Iliescu a fost prezent la Targoviste pentru a-si lansa cartea "Romania si lumea la confluenta secolelor XX si XXI" si a participat la o intalnire cu membri ai organizatiei PSD Dambovita.

Sursa: Antena3

Simulare de 1 milion de euro pentru alegerile de anul viitor... Primar PDL catre Blaga: „Sa ai sange in instalatie, nu ca piticu’, ca ne ia dracu!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x