Antena Căutare

Lazaroiu despre "fugarul" Frunzaverde: Si Achim din Moromete a plecat cu oile, dar nu s-a mai intors

Sebastian Lazaroiu comenteaza in continuare pe Facebook plecarea prim vicepresedintelui Sorin Frunzaverde in tabara USL-ului.

Fostul consilier prezidential catalogheaza plecarea lui Frunzaverde drept o "mare amagire".

"A spune ca Frunzaverde este calul troian al PDL in tabara national-liberala este ca si cum ai spune ca Aghiuta a fost trimis in Iad de Dumnezeu sa-l faca mai bun pe Scaraotchi. [...] Unii au acuzat tradarea, altii l-au glorificat pe fugar. Cei care i-au ridicat statuie marelui strateg si ideolog Frunzaverde sunt si cei care au lansat scenariul preluarii PNL cu ajutorul refugiatului. Moromete a sperat si el ca trimitandu-l pe Achim cu oile la Bucuresti acesta se va intoarce cu bani. Dar nu s-a mai intors. [...] De traditionalele legaturi ale lui Frunzaverde cu PSD si PNL nu sunt straini multi din liderii democrat-liberali care l-au ridicat in slavi in aceste zile", a scris fostul ministrul al Muncii pe pagina de Facebook.

Lazaroiu este convins ca fostul pedelist a ales calea cea mai facila pentru a castiga voturi si putere chiar si in conditiile in care este un membru PDL "incognito", printre liberali.

"Ei insisi viseaza din aprilie 2007 la micul smen cu tabara conducerii liberale pentru a pune la cale marea impacare sub streasina "Dreptate si Adevar". [...] Dar, sigur, e mai comod sa faci o cotcarie la masa verde cu altii ca tine, inraiti in arta compromisului, decat sa joci pe teren si sa iei voturile de dreapta", a incheiat Lazaroiu.

Foto: Intact Images

Ponta refuza mafia din PDL: Flutur, Falca, Udrea sau Anastase n-au ce cauta in USL!... Proiectul de buget se voteaza in Romania in doar 3 zile, in Germania este dezbatut 6-7 luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x