Antena Căutare

Liderul PNL catre "gainari": "Dorm linistit cand ma culc, dorm cat vreau si ma scol cand vreau"

„Dorm linistit cand ma culc, dorm cat vreau si ma scol cand vreau”, a fost replica liderului PNL, Crin Antonescu, la acuzele ca nu s-ar trezi devreme. Intr-un interviu acordat site-ului zidezi.net, Antonescu a preciat ca ca aceia care ii aduc astfel de acuzatii sunt "gainari", conform Mediafax.

"Adevarul este ca ma trezesc cand vreau eu, indiferent ce cred despre asta prieteni, adversari. Ma trezesc cand vreau eu, foarte, foarte des ma trezesc devreme, nu ca sa le dau lor socoteala. Ma trezesc devreme pentru ca, inainte de toate, ma ocup de educatia unui copil inca mic care are scoala de dimineata. Ma trezesc devreme pentru ca e un timp, cel al diminetii, mai putin poluat de televizor, de telefoane, de breaking-news. Dar nu cred ca cineva foarte serios poate sa ia in discutie asa ceva. Cand ajungi sa discuti despre un om si principala acuza pe care i-o aduci este ca ai auzit tu ca se scoala tarziu, inseamna ca esti un gainar din punct de vedere ideologic, din punct de vedere politic. Ma scol cand vreau!", a spus Crin Antonescu pentru site-ul zidezi.net.


Liderul PNL a precizat ca, de obicei, doarme in dormitor si ca se afla in stare de veghe cat vrea el.

foto: Intact Images

Mircea Badea: "Toti semidoctii din presa pro-basista au sarit la gatul lui Gadea"... Premierul propune convocarea unui Consiliu European Extraordinar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x