Antena Căutare

Marian Oprişan, despre restructurarea guvernului: Eu cred că ar trebui să fie mai puţini miniştri"

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan a declarat, luni, înaintea Comitetului Executiv al PSD, că este necesară o structură ”mai flexibilă” a Guvernului, cu mai puţini miniştri.

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan a declarat, luni, înaintea Comitetului Executiv al PSD, că este necesară o structură ”mai flexibilă” a Guvernului, cu mai puţini miniştri.

”Astăzi avem Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat, discutăm despre remaniere şi organizare, nu discutăm despre alegerile prezidenţiale”, a declarat Marian Oprişan înaintea şedinţei.

Acesta a explicat, însă, că vor fi abordate ”toate elementele organizatorice”.

Întrebat despre remanierea gvernamentală, Oprişan a spus: ”Evaloarea o face doamna prim- ministru, o va prezenta Comitetului Executiv şi atunci vom decide”.

De asemenea, Oprişan a afirmat că este necesară o restructurare guvernamentală: ”Eu cred că ar trebui să fie o structură mai flexibilă, cu mai puţini miniştri”.

Sursa : news.ro

Viorica Dăncilă: "Unii membri ai partidului nostru nu au învăţat nimic"... Gabriela Firea, despre alegerile prezidenţiale: "Mi-aş dori foarte mult să nu fie doar o participare formală, să fa...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Remedii împotriva răcelii și gripei. Cum îți poți stimula imunitatea
Pentru că a venit sezonul rece și cazurile de viroze sunt tot mai dese, ți-am pregătit o...
Horoscopul zilei de 9 decembrie 2022.  Săgetătorii vor lucra din greu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 decembrie 2022 spune că Săgetătorii vor lucra din greu astăzi pentru...
Parteneri
De ce se îndrăgostesc ceilalți de tine, în funcție de zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x