Antena Căutare

Mazare sustine orice alianta daca prin asta "scapam de Basescu si Udrea"

Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, a declarat ca sustine o eventuala alianta intre social-democrati, liberali si conservatori daca aceasta duce la schimbarea actualilor guvernanti si a sefului statului.

"Imi convine orice ne poate ajuta sa scapam de Basescu si de Udrea", a afirmat presedintele PSD Constanta.

Radu Mazare a anuntat ca va candida la un nou mandat de primar al Constantei, la urmatoarele alegeri locale, numai daca in sondaje va fi preferat de peste 60% dintre constanteni.

"Daca stau spre foarte bine in sondaje candidez, daca nu, nu candidez. Bine spre foarte bine inseamna 60%. Daca o sa am in jur de 60% in sondaje, inseamna ca cei 12 ani de primarie spun ca ar trebui sa continuu, daca nu, nu", a mai declarat primarul Constantei.

Intrebat daca este interesat de a candida la presedintia tarii, Radu Mazare a respins categoric aceasta varianta, spunand ca nu il intereseaza.

Sursa: Jurnalul National

Sindicatele ii cer premierului sa-l demita pe ministrul Muncii, Ioan Botis... Boc va face "evaluare politica semestriala" ministrilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x