Antena Căutare

Ministrii Seitan, Funeriu si Dumitru isi vor depune astazi demisiile

Ministrii Mihai Seitan, Daniel Funeriu si Mihael Dumitru urmeaza sa isi prezinte demisiile din Cabinetul Boc in sedinta de miercuri dimineata, potrivit unor surse guvernamentale.

Mai multi parlamentari PDL s-au aratat nemultumiti de activitatea celor trei, marti seara, dupa sedinta in care s-a dezbatut motiunea de cenzura.

Ministrul Muncii, Mihai Seitan, a fost amenintat cu remanierea de premierul Emil Boc, inca din urma cu cateva luni, atunci cand a facut afirmatii cu privire la scaderile de salarii.

Motiunea de cenzura depusa impotriva Guvernului, intitulata "Opriti genocidul social!" si initiata de Alianta PSD+PC, a picat, ieri, in Parlament, dupa o sedinta care a durat mai bine de sase ore.


In urma esecului motiunii, Guvernul Boc ramane in functie, iar masurile de austeritate pentru care si-a angajat raspunderea urmeaza sa fie aplicate. Printre acestea se numara reducerea salariilor din sistemul bugetar cu 25 de procente si a pensiilor cu 15%.

Deputatul PDL Sorin Andi Pandele, trimis in judecata pentru coruptie si abuz in serviciu... Boc: Cheltuielile publice se reduc cu 20%, cota de combustibil scade cu 50%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x