Antena Căutare

Ministrul Dezvoltarii Regionale ancheteaza cum a cheltuit Udrea banii

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Eduard Hellvig, a cerut MAI ajutor pentru a ancheta cheltuirea fondurilor in mandatul Elenei Udrea.

Ministrul a mai spus ca a descoperit ca s-au contruit sali de sport in localitati cu doar zece elevi, terenuri de sport in panta si langa vai care le inunda in timpul ploilor sau parcuri in localitati fara apa si canalizare.

"Am cerut ajutor pentru Corpul de control, sa ne acorde asistenta in controalele care vor urma la anumite sectoare de activitate, lucrari derulate cu resurse financiare de la bugetul de stat. Cred ca avem nevoie de acest ajutor, competenta trebuie utilizata pentru a descoperi daca au fost folosite resurse financiare cu alte scopuri, sa stim ce preluam. [...] Nu e posibil ca pe 27 aprilie si 5 mai, care a fost zi de sambata, sa se faca plati si sa se semneze contracte de 100 de milioane de euro", a declarat Hellvig.

El a spus ca anumite proiecte au fost gasite cu probleme, precum o partie construita la Brasov, "in care s-au investit foarte multi bani, nu doi lei, si care se surpa", sau un strand la Marghita.

Foto: Intact Images

Victor Ponta, la Piatra Neamt: Faceti un apel la 112 sa-l ia pe Pinalti!... USL, atacuri la Macovei: E un manelist al anticoruptiei. Sa-si faca publica mapa profesionala...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x