Antena Căutare

Ministrul Dezvoltarii Regionale ancheteaza cum a cheltuit Udrea banii

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Eduard Hellvig, a cerut MAI ajutor pentru a ancheta cheltuirea fondurilor in mandatul Elenei Udrea.

Ministrul a mai spus ca a descoperit ca s-au contruit sali de sport in localitati cu doar zece elevi, terenuri de sport in panta si langa vai care le inunda in timpul ploilor sau parcuri in localitati fara apa si canalizare.

"Am cerut ajutor pentru Corpul de control, sa ne acorde asistenta in controalele care vor urma la anumite sectoare de activitate, lucrari derulate cu resurse financiare de la bugetul de stat. Cred ca avem nevoie de acest ajutor, competenta trebuie utilizata pentru a descoperi daca au fost folosite resurse financiare cu alte scopuri, sa stim ce preluam. [...] Nu e posibil ca pe 27 aprilie si 5 mai, care a fost zi de sambata, sa se faca plati si sa se semneze contracte de 100 de milioane de euro", a declarat Hellvig.

El a spus ca anumite proiecte au fost gasite cu probleme, precum o partie construita la Brasov, "in care s-au investit foarte multi bani, nu doi lei, si care se surpa", sau un strand la Marghita.

Foto: Intact Images

Victor Ponta, la Piatra Neamt: Faceti un apel la 112 sa-l ia pe Pinalti!... USL, atacuri la Macovei: E un manelist al anticoruptiei. Sa-si faca publica mapa profesionala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x