Antena Căutare

Nastase despre oferta de premier a lui Basescu catre Ponta: "Nu mai suntem in perioada lui Carol al II-lea"

Adrian Nastase a comentat astazi oferta-soc pe care Traian Basescu i-ar fi facut-o lui Victor Ponta la consultarea cu partidele - postul de premier.

Declaratii Adrian Nastase:

"Propunerea aceasta este din perioada lui Carol al II-lea. Cum facea el atunci - eu numesc candidat, eu numesc prim-ministru. Nu mai suntem in perioada aceea. Procedura este legata de partidele politice. Basescu este impotriva Constitutiei si tine mai mult de Est, decat de Vest. Nu poti sa spui ca aveai formula cu MRU din decembrie, si pe de alta parte ca ai facut o propunere concreta pentru Ponta.

Stenograma nu poate sa arate tonul discutiei. Eu cred ca a fost o poveste pe care a vrut sa o arunce pe piata in afara chestiunilor cu care are de-a face Romania. Noi nu stam sa discutam despre glumele pe care le face Basescu atunci cand vrea sa fie serios la televizor. Daca avea o chestiune serioasa de anuntat trebuia sa spuna atunci, intr-o conferinta de presa ca a ofertat USL-ul."

Foto: Intact Images

Elena Udrea stia ca Basescu il vrea pe Ponta premier... Victor Ponta: Eu nu o sa primesc niciodata o functie de la Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x