Antena Căutare

Nouă lovitură pentru Elena Udrea. Ce i s-a întâmplat în timp ce se află în arest în Bulgaria, așteptând extrădarea

Elena Udrea se află în arest în Bulgaria din luna aprilie. În timp ce așteaptă finalizarea procesului de extrădare, fostul ministru primește vești triste din România.

elena udrea in masina politiei cu catusele la maini Galerie
Elena Udrea se află în arest în Bulgaria, acolo unde a fost reținută în luna aprilie. În timp ce așteaptă finalizarea procesului de extrădare, fostul ministru primește vești triste din România. | he

Pe 8 aprilie 2022, Elena Udrea a fost reţinută pentru 24 de ore de Poliţia Bulgară, în baza mandatului european de arestare emis de autorităţile române.

La momentul transmiterii acestei știri, Elena Udrea este închisă într-un penitenciar din țara vecină și situația ei este una delicată.

Vești îmbucurătoare nu vin nici din afară, căci Elena Udrea primește o lovitură de la cei care o apreciau cândva.

Citește și: Ce garanții cere Elena Udrea pentru a reveni în țară. Fostul ministru a transmis un nou mesaj din închisoare

Lovitură nouă pentru Elena Udrea. Ce s-a decis

Pe 30 mai 2022, în Drobeta Turnu Severin a avut loc ședința lunară a autorităților locale. În cadrul ei, s-a decis ca Elenei Udrea să îi fie retrasă distincția de cetățean de onoare al orașului.

Este vorba despre distincția primită în timpul guvernării PDL, în perioada în care fostul politician era Ministru al Turismului.

Aproape toți membrii consiliului local au votat retragea titlului, în afară de o singură persoană aflată în PMP.

Elena Udrea a primit titlul în ședința de consiliu din data de 29 septembrie 2010, drept apreciere pentru proiectele europene inițiate de municipiul Drobeta Turnu Severin și susținute de Elena Udrea.

Citește și: Elena Udrea, mesaj sfășietor din închisoare: „Sunt 46 de zile...”. Ce a transmis fostul ministru

Cum arată celula în care se află Elena Udrea

Până când va fi extrădată, Elena Udrea va rămâne în celula din Bulgaria. Închisorile din țara vecină sunt diferite de cele din România.

Camerele de detenție de acolo au fie două paturi, fie trei și au inclusiv o masă pentru ca deținuții să ia masa ori să aibă diferite activități.

De asemenea, celulele sunt echipate și cu atâtea scaune câte persoane sunt în interior, dar și ferestre foarte mari.

Citește și: Clipe grele pentru familia Elenei Udrea. Cum se descurcă iubitul vedetei care a rămas singur cu fiica lor, din nou

În o cameră de acest gen stă acum și Elena Udrea care așteaptă să fie extrădată în România. Avocații ei încearcă să evite extrădarea, pe motiv că fostul politician este în pericol în închisorile de la noi.

Apărătorii au susținut că Elena Udrea a fost amenințată cu moartea în perioada când s-a aflat în detenție în România.

Pentru a vedea imaginile cu celula în care stă Elena Udrea, accesați următorul link.

Imagini cu Sorin Oprescu în arestul din Atena. Acesta e adus cu duba la Curtea de Apel, legat cu cătușe de alt deținut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x