Antena Căutare

Orban, întrebat dacă nominalizarea lui Florin Cîţu face parte din strategie de a ajunge la alegeri anticipate: Desemnarea domnului Cîţu face parte din decizia noastră de a rezolva un blocaj creat de PSD

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, joi, întrebat dacă nominalizarea lui Florin Cîţu pentru funcţia de premier din partea partidului face parte din strategia de a ajunge la alegeri anticipate, că este o strategie de rezolvare a unui blocaj creat de PSD care a depus moţiunea de cenzură.

Întrebat dacă vor exista schimbări de persoane în Cabinetul Cîţu, Orban a spus că întrebarea trebuie adresată premierului desemnat.

”Această întrebare trebuie să i-o puneţi premierului desemnat. Eu am colaborat bine cu toţi miniştri, sunt mulumit de activitatea fiecărui ministru şi, în mod evident, voi discuta cu premierul desemnat”, a spus Orban joi, într-o conferinţă de presă.

Orban a precizat că, în şedinţa Biroul Executiv al PNL, care are loc vineri, la ora 9.00, se vor lua două decizii: susţinerea lui Nicuşor Dan la Primăria Bucureti şi lista miniştrilor Guvernului Cîţu.

Întrebat cum va vota PNL la învestire, Orban a spus: ”PNL acţionează în conformitate cu prevederile Constituţiei”.

De asemnea, întrebat dacă desemnarea lui Florin Cîţu face parte din strategia de anticipate, preşedintele PNL a declarat: ”Desemnarea domnului Cîţu face parte din decizia noastră de a rezolva un blocaj creat de PSD”.

Când i s-a atras atenţia că Florin Cîţu este antipatizat de PSD, care l-a criticat în repetate rânduri, Orban a afirmat: ”Toţi membri PNL nu sunt promovaţi de simpatia de care se bucură în PSD, ci în funcţie de caracter, de calităţile profesionale, de realizărle profesionale şi politice pe care le-au avut de-a lungul carierei”.

Florin Cîţu a afost desemnat de preşedintele Iohannis pentru funcţia de prim-ministru.

Sursa : news.ro

Nicuşor Dan, după ce Orban a anunţat că PNL îi susţine candidatura la Bucureşti: Este un gest de mare responsabilitate p... Gabriela Firea, după anunţul PNL privind susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan: Ţara arde şi bătrâneii se piaptănă/ Am...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x