Antena Căutare

Ordonanta privind recalcularea 5.500 de pensii ale parlamentarilor, aprobata de Guvern

Guvernul a aprobat o ordonanta prin care vor fi recalculate 5.500 de pensii din 6.000 deja recalculate si contestate in instanta.


Revizuirea dosarelor de pensie se va face in baza ordonantei de urgenta adoptate miercuri, in sedinta de Guvern, informeaza Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS), potrivit Medifax.

"Prin Ordonanta de urgenta aprobata la sedinta de Guvern urmeaza sa fie revizuite dosarele personalului auxiliar din justitie, personalului diplomatic si consular, functionarilor publici parlamentari, deputatilor si senatorilor, personalului aeronautic civil navigant, personalului de la Curtea de Conturi. In total, sunt 5.522 de dosare care vor fi revizuite", se arata in comunicatul MMFPS.

Reprezentantii Casei Nationale de Pensii, prin Casele Teritoriale de Pensii, vor revizui dosarele din oficiu in termen de 30 de zile de la data intrarii in vigoare a ordonantei de urgenta.

sursa:Antena3

foto:Intact Images

Traian Basescu: "Justitia a facut mult mai mult rau decat politicienii sau romanii cersetori din Roma sau Paris&quo... Europarlamentarii investesc banii de la PE, 18.000 €/luna, in case si masini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x