Antena Căutare

Parlamentari, repetenti la legi: alesii nostri bajbaie printre regulamente si nu au nici cele mai simple cunostinte legate de ceea ce voteaza

Daca ar trebui sa faca bani din ce stiu despre meseria lor, parlamentarii nostri ar fi saraci lipiti. La aproape doua luni de cand au fost alesi, habar nu au de cele mai simple reguli care tin de activitatea lor. Mai exact, nu stiu ce voteaza sau de ce majoritate e nevoie pentru adoptarea unei legi

Ajunsi de aproape doua luni in Parlament, alesii nostri bajbaie printre regulamente. Nu au nici cele mai simple cunostinte legate de legile pe care le voteaza sau despre majoritatile necesare adoptarii lor.

Pusi fata in fata cu lipsa lor de cunostinte, unii alesi aleg varianta cea mai simpla. Fug pur si simplu de camerele de filmat. Nici macar aerul solemn al Casei Poporului nu a reusit sa ii faca pe deputati sa renunte la apuaturile de acasa.

Totul este insa scuzabil, spune presedintele Camerei Deputatilor care se da chiar pe el exemplu. “Este foarte greu. Nu trebuie sa va suparati pe ei. Mie mi-a trebuit un an de zile sa inteleg si doi ani ca sa devin o voce acceptata pe procedura. Pana la urma sa nu fie afectatat dezbaterea. Asta e important”, a declarat Valeriu Zgonea.

Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x