Antena Căutare

PDL a depus motiunea simpla "Guvernul USL - frana de motor a bugetului"

Liderul grupului deputatilor PDL, Mircea Toader, a depus in plenul Camerei Deputatilor o noua motiune simpla, pe buget, a treia din aceasta sesiune, in care Guvernul Ponta este acuzat ca este "frana de motor" a bugetului Romaniei.

Deputatul PSD Anghel Stanciu i-a acuzat pe initiatorii motiunii ca aceasta "nu e simpla, ci simplista" din punct de vedere al continutului, iar "motiunile succesive ale PDL denota un politicianism ieftin, de duzina, care nu duce nicaieri", informeaza Agerpres. Iar Mircea Toader a precizat ca prin motiunile depuse se dezbat, in Parlament, "problemele arzatoare la nivel national".

"Motiunea de saptamana asta pe care o vom dezbate saptamana viitoare, este, din punctul meu de vedere, cea mai curata oglinda a situatiei finantelor romanesti si a deciziilor care se impun la nivelul Guvernului pe anul 2013. (...) Acest Guvern vrea sa evite prezentarea in fata romanilor a bugetului pe 2013, iar noi semnalam, in baza obligatiilor pe care le avem, si creionam o anumita schita de buget pe care o evaluam ca va fi prezentata, dar nu pana pe 15 octombrie, cum trebuie, si vor sa o prezinte dupa alegeri pentru a nu fi influentat votul de acest buget auster care trebuie prezentat pe 2013, un buget foarte auster", a declarat prim-vicepresedintele democrat-liberal Cezar Preda la finalul BPN al PSD.

Copilul politic al PDL-ului a furat pomul Conservatorilor britanici... Ion Iliescu, huiduit si apostrofat de revolutionari in fata sediului PSD ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x