Antena Căutare

Premierul Ponta ureaza romanilor un 2013 "mai bun, mai prosper, cu mai multa solidaritate si unitate"

Premierul Victor Ponta le-a urat romanilor ca anul viitor sa fie mai prosper si le-a promis ca statul roman va fi mai puternic si mai corect cu cetatenii sai.

Premierul Ponta ureaza romanilor un 2013 "mai bun, mai prosper, cu mai multa solidaritate si unitate"
| Intact Images

Ponta isi exprima multumirea pentru ca romanii au depasti un an al conflictelor si al victoriei impotriva trecutului. In plus, premierul promite ca anul viitor va insemna construirea unei noi Romanii in care sa fie reparate greselile din ultimii ani si in care romanii sa aiba mai multe motive de incredere si mandrie.

"Am depasit un an al conflictelor si al victoriei impotriva trecutului. Avem sansa de a incepe sa construim, in 2013, o noua Romanie, in care sa reparam ce s-a gresit in ultimii ani, in care sa dam romanilor mai multe motive de mandrie si de incredere, si in care sa conteze mai mult corectitudinea, bunul simt si dreptatea", a afirmat Ponta in comunicatul Guvernului Romaniei, transmis luni.

"Traversam impreuna o perioada grea inca, dar solidaritatea romanilor s-a simtit in acesti ani poate mai mult ca oricand. In anul care vine este datoria noastra sa dam un sens sperantelor pe care romanii si le-au cladit in 2012 si sa ne ridicam la inaltimea increderii primite. La cumpana dintre ani, transmitem tuturor romanilor urari de sanatate si fericire, precum si cele mai calde ganduri de bine, in perspectiva unui 2013 pe care ni-l dorim cu totii mai bun. La multi ani Romania!", a mai transmis premierul.

Sursa: Antena3.ro

Mesajul presedintelui Traian Basescu de Anul Nou: 2013 sa fie anul linistii si solidaritatii... Traian Basescu a petrecut Revelionul in Covasna cu familia si Elena Udrea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x