Antena Căutare

Primarul din Calarasi, de la "sunteti niste javre" catre alegatori, la "Udrea, cel mai dragut ministru"

Primarul orasului Calarasi, Nicolae Dragu, cel care si-a numit alegatorii "javre, golani si derbedei", i-a inmanat ministrului Elena Udrea Cheile Orasului. Edilul i-a facut si complimente Elenei Udrea numindu-o "cel mai dragut ministru pe care l-a avut Romania".

"Ne onoreaza astazi doamna ministru Elena Udrea, cel mai dragut ministru care l-a avut Romania de-a lungul timpurilor. Dar si cel mai harnic. (...) Ii confer, in numele Consiliului local si al meu personal, Cheia Municipiului Calarasi, in semn de recunostinta",


Nicolae Dragu a demonstrat insa in trecut ca nu este mereu la fel de dragut. In urma cu mai putin de doua luni, edilul isi jignea alegatorii.

"Sunteti niste javre, exact cum i-a zis si politia presedintelui. La revedere! La revedere, javrelor! N-o sa mai aveti primar niciodata in viata voastra. V-am scos din mizerie. Stateati intr-o mizerie... Asta este multumirea voastra? Nu va este rusine, nemernicilor? Voi nu reprezentati Calarasiul! O haita de derbedei si golani!", le spunea edilul alegatorilor, in luna septembrie.

Nicolae Dragu si-a iesit din fire cand, la Zilele Municipiului, oamenii din Calarasi l-au huiduit.

Foto: Intactimages

CCR amana decizia privind conflictul dintre Parlament si Guvern... Emil Boc: "Salariul minim poate fi maxim 670 lei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x