Căutare Live

Radu Mazăre împarte celula cu alți doi deținuți și își va vedea familia doar prin geam

Radu Mazăre va ajunge în faţa magistraţilor de la Curtea Supremă pentru confirmarea mandatului de arestare, după ce şi-a petrecut prima noapte în penitenciarul Rahova. 

Radu Mazăre va ajunge în faţa magistraţilor de la Curtea Supremă pentru confirmarea mandatului de arestare, după ce şi-a petrecut prima noapte în penitenciarul Rahova.

Conform procedurilor, Radu Mazăre a fost încarcerat pe secția de carantină, într-o celulă alături de alți deținuți care se află în situația lui. Fostul edil stă într-o celulă cu șase paturi, dar este greu de spus câți sunt efectiv, întrucât în celula de pe secția de carantină vin și pleacă zilnic deținuți, în funcție de perioada pe care o au de când se află în penitenciar.

Mazare își va executa pedeapsa de nouă ani de închisoare la Penitenciarul Rahova, în regim închis, ceea ce înseamnă că va primi vizite destul de rar și își va putea vedea familia doar prin geam.

Citește și: S-a așezat în fața lui Radu Mazăre în avion, după care a trăit o experiență de neuitat. „Avea o față împietrită"

Radu Mazăre a fost extrădat din Madagascar, după ce a primit o condamnare de nouă ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor plajelor din Constanța.

23 august - De ce este cea mai controversată zi din istoria României... Primele imagini cu Radu Mazăre la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri