Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Scandal in Camera: Deputatii PSD si PNL au huiduit de la balcoane

Desi Opozitia se afla in greva parlamentara, marti, circa 25 de parlamentari PSD si PNL au huiduit in timpul sedintei Camerei Deputatilor, de la balcoanele salii.

Deputatul PDL Gheorghe Tinel i-a cerut, in plen, presedintelui Camerei, Roberta Anastase, sa ia masuri impotriva parlamentarilor PSD aflati la balcoane, pe motiv ca acestia vocifereaza, "manifestandu-se ca pe stadion".

"Va rog sa luati masurile necesare, pentru ca nu suntem pe stadion, pe o arena de sport. Sa pastram un cadru decent de dezbatere, chiar daca Opozitia nu vrea sa participe", a cerut Tinel.

In replica, deputatul Marian Neacsu (PSD) a spus este vorba despre deputati in exercitarea mandatului. "Vociferarile din sala dovedesc ca va deranjeaza ca sunt mai multi deputati in balcoane decat in sala", a spus Neacsu.

Roberta Anastase le-a raspuns celor doi explicand ca trebuie depasit acest moment, care nu face bine nici puterii si nici opozitiei.

"Sa nu exageram, sunt mult mai putini la balcoane, dar mult mai galagiosi. Sa ne concentram pe lucrari si sa depasim acest moment, care nu face bine nici puterii, nici opozitiei", a spus Anastase.

Foto: Intactimages

Recomandari