Antena Căutare

Sergiu Nicolaescu: E cumplita datoria externa a Romaniei de astazi

Politicianul, actorul si regizorul Sergiu Nicolaescu a fost vineri seara invitatul Alessandrei Stoicescu in emisiunea "100 de minute". Printre discutii despre istorie si revolutie, Nicolaescu a acuzat grav actuala conducere a tarii.

"Romania trebuie refacuta in toate ramurile. Ne trebuie un efort cumplit sa refacem toate ramurile. Niciodata nu trebuie sa lasam povara altora. Nu putem sa lasam altor generatii sa facem ce putem sa facem noi. Am facut o revolutie si apoi am dezamagit, pentru ca dupa revolutie a inceput nenorocirea. Generatiile care au facut revolutia au cam expirat. Revolutia a fost facuta in primul rand de muncitori. Unde mai este acum industria grea?"




"E cumplita datoria Romaniei de astazi. Pe vremea lui Ceausescu erau 12 miliarde de dolari si aduceti-va aminte ce eforturi disperate s-au facut pentru ca aceasta sa fie platita"

Amintiri din istorie

„Am vrut sa-l impusc pe Ceausescu. Nu credeam ca o sa scapam de comunism. Cand 400 de mii de oameni au strigat Sergiu si apoi Romania a fost cel mai emotionant moment din viata mea. Asta e meritul nostru, ca a cazut comunismul aici in Romania, nud in Rusia.

Greselile istorice sunt tradari. Cum putea un rege sa-si imagineze ca poate incheia o pace fara sa stie inamicul sau trupa romaneasca. Mi-e greu sa spun ca regele a fost un tradator", a mai spus acesta.


VIDEO! Boc: Vom avea alegeri comasate in noiembrie 2012... Primarul din Sfantu-Gheorghe, amendat cu 1.000 de ron pentru ca a dat jos drapelul Romaniei: ”Justitia are tendinte anti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x