Antena Căutare

Sever Voinescu, dupa sedinta de urgenta a PDL: "Nu s-a discutat demisia premierului Emil Boc"

Liderii PDL adunati luni seara, de urgenta, ii cer demisia lui Emil Boc, potrivit unor surse citate de Antena 3. Sedinta la biroul politic al PDL s-a incheiat dupa aproximativ o ora si jumatate. Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu-Cotoi, a declarat luni seara, dupa sedinta de urgenta a PDL, ca la intrunire nu s-a discutat despre eventuala revocare din functie a premierului Emil Boc.

"Nu s-a discutat demisia dl Boc, nu de asta ne-am strans. Nu s-a discutat pana acum in structurile de conducere ale partidului despre demisia dl Boc", a spus acesta, subliniind insa ca este "nevoie de decizii care sa transmita oamenilor un mesaj de schimbare foarte profund".

Liderii PDL s-au reunit de urgenta, luni seara, intr-o sedinta de la ora 20.00, dupa ce mai multi parlamentari PNL au anuntat ca demisioneaza din Parlament. "Avem disponibilitatea de a ne retrage din Parlament, vrem sa separam apele in politica romaneasca", a declarat Crin Antonescu.


Seful PC, Daniel Constantin, a spus ca Partidul Conservator este pregatit pentru retragerea din Parlament. Potrivit PC, "criza politica majora pe care o traverseaza Romania astazi este generata de Traian Basescu si guvernul care-i este supus, iar demisia opozitiei din Parlament va genera o criza fara precedent in Romania".

In acest moment, se spune ca posibilitatea de recredibilizare a partidului ar consta in demisia premierului, mai multi membri ai PDL spunand ca este nevoie de o remaniere mai ampla, potrivit corepondentului Antena 3.

Multi membri PDL spun ca revocarea din functie a lui Teodor Baconschi nu este suficienta pentru a calma spiritele in acest moment si sustin ca ar fi nevoie de o schimbare la nivelul Guvernului, inclusiv de schimbarea premierului Emil Boc.

Astazi, seful Executivului a declarat ca el nu se agata de acest mandat.

Victor Ponta: PDL are resurse financiare mai mari decat bugetul de stat... Sondaj a1.ro: Traian Basescu ramane principalul favorit pentru functia de presedinte al Romaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x