Antena Căutare

Sondaj: 50% dintre romanii considera ca Traian Basescu a gresit cand l-a atacat Regele Mihai

Romanii au mare incredere in Regele Mihai si in Casa Regala, iar Nicolae Ceausescu este mai apreciat decat Traian Basescu. In plus, jumatate dintre romani considera ca presedintele a gresit cand l-a atacat pe rege, conform unui sondaj realizat de AvanGarde, prezentat in exclusivitate la Antena 3, in emisiunea "Punctul de Intalnire".

24% dintre romani au incredere deplina in Regele Mihai si aproape 70% dintre repondenti considera ca lipsa presedintelui tarii si a Patriarhului Daniel de la discursul acestuia in Parlament, la implinirea venerabilei varste de 90 de ani, a fost un gest lipsit de eleganta.

De asemenea, romanii au mare incredere in Casa Regala, dar nu ar fi de acord cu restaurarea monarhiei. Principesa Margareta este, in opinia oamenilor, urmasul de drept al tronului.

Sondajul a fost facut pe un esantion de 900 de persoane, iar chestionarele s-au aplicat la domiciliul respondentilor. Marja de eroare a chestionarelor este de 3,2%.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Mircea Geoana despre scaunul sau de la Senat: "Nu fac harakiri pentru partid"... Mircea Geoana risca excluderea din PSD. Atanasiu: Trebuia sa demisioneze din 2010...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x