Antena Căutare

Sondaj: 52% dintre alegatori nu sunt de acord cu candidatura lui Gigi Becali din partea PNL

Gigi Becali a urcat in preferintele alegatorilor, depasindu-i pe Dan Diaconescu si Corneliu Vadim Tudor. Cu toate acestea, candidatura fostului patron al Stelei din partea PNL nu este vazuta cu ochi buni.

52% dintre alegatori nu au o parere buna despre faptul ca Becali reprezinta formatiunea liberala. Datele reies dintr-un sodaj realizat de IRES pentru Romania TV.

La intrebarea : Pe cine ati vota pentru o functie importanta in stat intre George Becali, Corneliu Vadim Tudor si Dan Diaconescu, 33% dintre respondeti l-au indicat pe Becali, 24% pe patronul OTV si 23% pe presedintele PRM. Un procent important (26%) dintre alegatori au precizat ca nu l-ar vota pe niciunul dintre cei trei, scrie RTV.NET.

La intrebarea: "Sunteti de acord cu candidatura lui Gigi Becali din partea PNL?", 43% dintre respondeti au spus DA si 52% au spus NU.

Incep interviurile pentru functiile de procuror general al Romaniei si de procuror-sef al DNA... Crin Antonescu: "Nu organizam o suspendare a presedintelui, insa o demisie ar fi benefica"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x