Antena Căutare

Sondaj: "Greii" ARD au sanse mari sa NU intre in Parlament

Conform unui sondaj CSCI, realizat in perioada 9 - 12 noiembrie, vedetele Aliantei Romania Dreapta ar putea sa nu prinda un loc in viitorul Parlament. Sondajul a fost realizat in colegiile in care candideaza Elena Udrea, Vasile Blaga, Cezar Preda, Roberta Anastase si Mihai Razvan Ungureanu.

Sondaj:  "Greii" ARD au sanse mari sa NU intre in Parlament
| intact images

Astfel, Elena Udrea, candidat pentru Camera Deputatilor in colegiul 4 Neamt, este cotata cu doar 34% in timp ce istoricul Liviu Bratescu de la USL are o intentie de vot de 51%. Vasile Blaga are doar 35% intentie de vot, contracandidatul sau, Matei Suciu reusind sa stranga 51% din voturi.

Roberta Anastase, fosta presedinta a Camerei Deputatilor, are 30% intentie de vot, in timp ce liberalul Paul Dumbraveanu este dat castigator de CSCI in colegiul 11 Prahova cu 52%. Mihai Razvan Ungureanu ar obtine 29%, contracandidatul Ovidiu Marian fiind cotat cu 50%.

Prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, ar strange doar 31% din voturi in colegiul sau din Buzau, in timp ce candidatul USL, Marcel Ciolacu are 54% intentie de vot.

Citeste continuarea articolului pe Antena3.ro!

Traian Basescu respinge inca o lege, cerand ca Senatul sa fie Camera decizionala... Ponta vs. Basescu. "Basescu merge la Bruxelles pentru ca are datorii acolo"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x