Antena Căutare

Sorin Frunzaverde: Partidul democrat de astazi nu mai este cel de altadata

Sorin Frunzaverde, fostul prim vicepresedinte al PDL a explicat motivele pentru care a plecat din partidul de guvernamant.

Declaratii Sorin Frunzaverde:
Nu am tradat, asta e o abordare primitivista. In 2005 am trecut partidul nostru la cel democrat european. Sunt un om care sta 22 de ani intr-un partid, sunt singurul lider judetean care a castigat alegerile la el acasa.

Afirmatiile domnului Boc nu merita sa fie comentate. Atunci cand eu eram in PDL Boc nici nu stia ca exista partidul. Lui Berceanu ii pot spune ca stiu ca are niste frustrari, dar din 2004 incoace am castigat alegerile peste tot. In tot acest timp, cand eu le castigam, el le pierdea.

Partidul democrat de astazi nu mai este cel de altadata. Colegii mei care au condus partidul au tradat si principiile si promisiunile. Si propriile lor convingeri, nu numai ale mele. [...] Cel mai important lucru pe care l-au tradat este relatia cu propriul lor popor. Descentralizarea, politica in sanatate, in invatamant, cu conducerea locala.

Am vorbit mereu critic despre partid, dar era complicat sa vorbesc pentru ca eram un lider de la varf. [...] Am vorbit in noiembrie 2010 despre crearea
in Romania a unui stat politienesc si a blocarii antreprenoriale. [...] Romania este in haos administrativ si in vrajba politica, iar asta se datoreaza partidului de guvernamant.

Foto: Intact Images

Frunzaverde: Astazi, PDL-ul nu mai are nicio sansa! Era un dialog al surzilor, nu se facea nimic... Dan Sova: Ungureanu seamana tot mai mult cu Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x