Antena Căutare

Udrea si Igas cred ca reorganizarea teritoriala este inoportuna

Elena Udrea si Traian Igas respingeau, in urma cu o luna, ideea reorganizarii teritoriale a Romaniei. Un document in acest sens, semnat de cei doi ministri, a fost prezentat presei de presedintele PSD, Victor Ponta.


In urma cu o luna, inainte ca Traian Basescu sa-si anunte intentia privind reorganizarea teritoriala, ministrii Turismului si de Interne considerau inoportuna o asemenea masura.

Documentul este datat 17 mai si a ajuns la PSD in urma unei interpelari a deputatului social-democrat Anghel Stanciu. Liderii Opozitiei vor merge lunea viitoare la Cotroceni, la invitatia lui Traian Basescu, pentru a discuta despre reorganizarea teritoriala. Liderii USL sustin ca altele sunt prioritatile in acest moment.

Presedintele Traian Basescu a invitat partidele parlamentare la consultari, pe 21 iunie. Temele de discutie propuse vizeaza revizuirea Constitutiei si reorganizarea administrativa.

sursa: Antena3

Placuta amplasata pe statuia lui Matei Corvin cu un citat al lui Iorga deranjeaza UDMR... Raluca Turcan: "Guvernul nu va accepta Tinutul Secuiesc"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x