Antena Căutare

Udrea: USL se lauda cu proiectele PDL-ului

Elena Udrea intensifica lupta cu uniunea social-liberala pe perioada campaniei electorale. Aceasta sustine ca multe dintre proiectele "cu care se lauda USL-ul", sunt de fapt realizate de partidul democrat-liberal.

"Cat timp PDL a fost la guvernare, nu am auzit din gura reprezentantilor USL decat faptul ca toate investitiile derulate sunt clientelare si inutile. [...] Lucrurile se mai schimba insa. Ajunsi la guvernare, domnii din USL descopera deodata ca proiectele sunt bune si incearca sa obtina capital politic de pe urma lor. Pana unde mai ieri totul era prost, doar pentru ca s-a schimbat ministrul, lucrul a devenit bun", reclama Udrea.

Fostul ministru a oferit si un exemplu de un proiect concret realizat in Bacau de PDL.

"Sa va dau un exemplul din MDRT: investitia de la Bacau de realizare a unui pasaj rutier subteran intre strazile Oituz si Stefan Guse este acum mai mult decat bine-venita. E un proiect care „creeaza conditii de secol XXI in Bacau", dupa cum se exprima chiar noul ministru. [...] Asta dupa ce, la momentul anuntarii sale, opozitia de atunci, puterea de acum, vorbea despre faptul ca ar fi inoportun. [...] USL incearca sa confiste politic si realizarea metroului din Drumul Taberei. Dupa eforturile deosebite depuse de PDL pentru a indeplini conditiile de urbanism necesare, dupa exproprieri, studii de fezabilitate si PUZ-uri aprobate cu dificultate, dupa ce s-au gasit cu greu surse de finantare, candidatul USL la Sectorul 6 se lauda alaturi de noul ministru al Transporturilor cu realizarea acestui obiectiv de investitii", a mai spus Udrea.

Foto: Intact Images

Mark Gitenstein: "Este in interesul national al SUA ca Romania sa fie un stat puternic si cu o economie solida"... Andrei Marga: Pe agenda MAE se afla lansarea la un nivel nou a relatiilor cu Africa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x