Antena Căutare

Ultimele pregatiri pentru referendumul de demitere a presedintelui

Au mai ramas putin peste 24 de ore pana cand va incepe referendumul pentru demiterea presedintelui suspendat. Spre deosebire de alte scrutinuri de pana acum, maine sectiile de vot vor sta deschise 16 ore.

Campania electorala pentru referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu s-a incheiat sambata dimineata, la ora 07.00, fiind interzise continuarea actiunilor electorale sau difuzarea clipurilor sau dezbaterilor electorale.

De asemenea, potrivit unei decizii a Consiliului National al Audiovizualului, este interzisa difuzarea de clipuri electorale sau mesaje de campanie, pentru promovarea vreunui punct de vedere legat de optiunea la referendum.

Astfel, in ultimele 24 de ore dinaintea zilei referendumului si pana la ora inchiderii urnelor sunt interzise prezentarea de sondaje de opinie sau anchete de tip vox pop, dezbateri si comentarii privind desfasurarea referendumului, indemnuri de a vota pentru sau impotriva demiterii presedintelui.

Crin Antonescu: Democratia se bazeaza pe prezenta la vot, nu pe absenta de la vot... MAI: 120 de incidente electorale, in campania pentru referendum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x