Antena Căutare

Ungureanu a dat 170 de milioane de euro primarilor PDL, dupa ce saptamana trecuta a trantit usa

Liderii Coalitie s-au inteles in privinta banilor in sedinta de luni de la Guvern. Astfel, desi saptamana trecuta Ungureanu ar fi trantit usa de la Palatul Victoria si ar fi acuzat presiuni politice, premierul a horatat sa dea bani primarilor puterii.

Liderii partidelor de la Putere au spus ca vor veni la vot in Parlament doar daca Guvernul decide anumite alocari bugetare. Ungureanu chiar a amenintat cu demisia in urma sedintei coalitiei de guvernare.

"Primul-ministru a reusit sa convinga liderii Coalitiei sa aloce fonduri catre administratiile publice locale pe baza a doua principii, adica pentru proiectele europene care necesita cofinantare si sunt in derulare, respectiv pentru achitarea datoriilor restante, asa numitele arierate. [...] Vreau sa mai subliniez faptul ca alocarile de fonduri vor fi efectuate fara a se tine cont de culoare politica", a informat purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, conform pesurse.ro.

Daca Ioan Oltean a declarat ca "nu s-a stabilit nimic", Emil Boc a refuzat sa comenteze.

Scrisoare deschisa de la Ponta

Victor Ponta a trimis duminica o scrisoare deschisa primului ministru prin care ii cerea lui MRU sa nu cedeze presiunilor primarilor PDL.

"Va reamintesc apelul facut de USL de a nu ceda santajului exercitat de liderii PDL asupra dvs! Sunteti premierul Romaniei, nu al unei clientele si al unui grup infractional. Daca acceptati presiunile de a aloca discretionar si pe criterii politicianiste fonduri pentru clientela PDL, veti deveni complice cu aceasta!", a fost solicitarea lui Ponta.

Foto: Intact Images

VIDEO! Vezi ce primari exotici a avut Bucurestiul!... UPDATE! Europarlamentarul Cristi Preda, exclus din PDL de Udrea si Prigoana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x