Antena Căutare

USL a obtinut scoruri de peste 50% intr-un sondaj realizat la nivel national

Potrivit unui sondaj realizat de USL scorul obtinut de coalitie la nivel national este situat intre 60 - 66%. Datele partiale primite din teritoriu releva faptul ca, in nici un judet , cu exceptia Harghitei si a Covasnei, uniunea nu a raportat un procent mai mic de 50%.




Cei din USL au anuntat ca au scoruri de peste 50% si in Bacau, Ilfov, Neamt, Galati. Mai mult, in judetele in care, pana acum, domina PDL, Uniunea a depasit pragul de 50%.

Un exemplu este judetul Arad, condus de Gheorghe Falca. Aceeasi situatie se inregistraza si in Timisoara, Brasov, Botosani sau Suceava.

Potrivit secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, este posibil ca la viitoarele alegeri locale PDL sa castige conducerea a maxim cinci sau sapte Consilii Judetene, iar cei de la UDMR trei sau patru. Acesta a precizat de asemenea ca Uniunea ar avea sanse sa castige alegerile in 29-32 de judete. USL a amanat organizarea de sondaje in Capitala, organizatiile din Bucuresti fiind ultimele care vor fi testate.

Situatia pe judete:

Vrancea - 74%
Valcea - 72%
Ialomita - 72%
Botosani - 68%
Buzau - 72%
Vaslui - 65%

sursa:Antena3

foto: Intact Images

Sebastian Lazaroiu: "USL se va face pulbere pana la viitoarele parlamentare"... VIDEO! Premierul s-a plimbat in interes personal cu elicopterul SRI. Boc: "Am achitat contravaloarea transportului&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x