Antena Căutare

USL nu merge la consultarile cu Traian Basescu

Co-presedintele USL Crin Antonescu a anuntat ca Uniunea nu va participa la consultarile de luni cu presedintele Traian Basescu, pentru ca temele propuse de presedinte nu sunt pe agenda Opozitiei, avand in vedere conditiile meteo grave din tara.

De asemenea, Crin Antonescu a mentionat ca un alt motiv pentru care USL refuza sa dea curs invitatiei sefului statului este atitudinea "inacceptabila" a lui Traian Basescu la precedentele consultari, subliniind ca greva parlamentara continua.

Traian Basescu a trimis duminica o scrisoare presedintilor partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlamentul Romaniei, prin care ii invita la Palatul Cotroceni, luni, la o discutie cu privire la urmatoarele teme: "perspectivele ratificarii de catre Romania a Tratatului privind stabilitatea, coordonarea si convergenta in Uniunea Economica si Monetara" si "dialogul dintre partidele politice si functionarea Parlamentului Romaniei".

Foto: Intactimages

USL cere demiterea prefectilor din Buzau, Vrancea si Constanta... Mircea Dusa: "USL ar putea renunta la greva parlamentara"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x