Antena Căutare

Vanghelie il ataca pe Ponta: Suspendarea lui Basescu nu mai exista decat in filme de desene animate

Vicepresedintele PSD si primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie l-a criticat dur pe presedintele PSD Victor Ponta pentru pierderea conducerii Senatului in favoarea pedelistului Vasile Blaga.

"In acest moment discutia despre suspendarea lui Traian Basescu nu mai exista decat in filme de desene animate. Cine mai crede ca UDMR va veni alaturi de noi ca sa-l suspende pe Traian Basescu? Ca sa ce, sa-l puna pe domnul Blaga presedinte? Cand noi ultima functie in statul roman o dam tot la PDL, daca noi il schimbam pe Traian Basescu vine tot un pedelist. Ce incredere sa mai aiba oamenii ca noi suntem alternativa credibila care poate schimba aceasta putere din Romania?", a declarat Marian Vanghelie.

El a adaugat ca "PSD trebuie sa se trezeasca la realitate" pentru ca, altfel, nu are nicio sansa sa castige alegerile de anul viitor.

De asemenea, Vanghelie a estimat ca Mircea Geoana ar fi facut bine daca si-ar fi dat demisia in Comitetul Executiv al PSD si i-ar fi pasat responsabilitatea pastrarii functiei de la Senat lui Victor Ponta.

Foto: Intacimages

Proiectul de buget al ANI, respins de comisiile juridice din Parlament... Marian Vanghelie ameninta ca pleaca din PSD: Ma gandesc si eu la un partid de stanga alaturi de mai multi colegi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x