Antena Căutare

Vasile Blaga: "N-am stiut sa dialogam. Aici PDL-ul are o mare vina"

Vasile Blaga a recunoscut in fata Parlamentului, ca Puterea a facut greseli in ce priveste comunicarea cu oamenii, dar i-a criticat si pe cei are s-au opus acordului cu FMI, dand drept exemplu Ungaria."Ne-am pierdut uzanta sa dialogam, si aici PDL-ul are o mare vina", a spus presedintele Senatului.

"Noi, cei din PDL, nu avem de ce sa ne temem. Am reusit sa guvernam tara intr-una din cele mai dificile perioade ale sale din istoria recenta. Nu noi, PDL, am adus criza in Romania. PDL a gestionat criza, nu a lasat economia sa se prabuseasca. S-au luat masuri dure, aproape fara precedent, dar ele au fost corecte si ne-am asumat sa pierdem ceea ce are un partid mai important ca si avere, voturile", a spus Blaga in plenul reunit al Parlamentului.

"Sigur ca au existat si balbe in procesul de comunicare pe care trebuie sa le recunoastem. Nu am stiut sa comunicam si sa valorificam politic deciziile bune pe care le-am luat. Nu am discutat suficient cu partenerii sociali: sindicate, asociatii profesionale, ONG-uri. Eu le atrageam atentia colegilor mei la Conventia Nationala ca nu este suficient sa castigam razboiul reformelor daca pierdem increderea romanilor, a spus Blaga.

"Ne-am pierdut uzanta sa dialogam, si aici PDL-ul are o mare vina", a mai adaugat presedintele Senatului.


Blaga i-a criticat pe cei care nu au fost de acord cu acordul cu FMI, dand drept exemplu Ungaria.

"La un moment dat s-a spus aici, in Parlament, ca Romania nu trebuie sa incheie un nou acord cu FMI, dandu-se exemplu Ungaria. Iata, unde este Ungaria acum. Orice aliniere a problemelor Romaniei la problemele Ungariei este periculoasa pentru Romania, iar de acest lucru trebuie sa fie constienti si cei din randul Opozitiei", a mai spus Vasile Blaga.

foto: Intact Images

Teodor Baconschi: "Revocarea mea a fost o decizie politica. Nu am fost informat prin SMS"... Udrea: Cresterea economica se va vedea in 2012 in buzunarele oamenilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x