Antena Căutare

Vezi ce prevede programul noului Guvern!

Premierul desemnat Mihai Razvan Ungureanu si liderii coalitiei au convenit ca in programul de guvernare al noului Cabinet sa fie prevazuta cresterea veniturilor populatiei, in functie de resursele economiei, surse politice precizand ca masura va fi luata prin majorare directa sau prin reducerea CAS si indexari de pensii, informeaza Mediafax.

Potrivit aceluiasi program de guvernare, Legea Sanatatii nu va fi trimisa in Parlament in 2012, ci vor exista dezbateri prelungite.

VEZI PROGRAMUL DE GUVERNARE PENTRU 2012!


"S-a convenit sa fie clar specificat ca, in functie de resursele economiei, vor fi adoptate in acest an masuri de crestere a veniturilor populatiei", au declarat surse politice.

Coalitia va opta intre doua variante, si anume pentru cresterea directa a veniturilor sau reducerea contributiilor de asigurari sociale si indexari de pensii.

In ceea ce priveste domeniul sanatatii, "reformele institutionale si legale" vor continua, dar nu vor include nicio prevedere legata de adoptarea in acest an a noii legi, a precizat vicepresedintele politic al UDMR, ministrul Laszlo Borbely.

Mihai Razvan Ungureanu a anuntat miercuri dimineata lista completa a Guvernului pe care a fost desemnat sa-l compuna. Astfel, toate propunerile PDL vizeaza ministri noi, in timp ce ministrii UDMR (vicepremierul Marko Bela, ministrul Culturii, Kelemen Hunor, ministrul Sanatatii, Ladislau Ritli si ministrul Mediului, Laszlo Borbely) au ramas pe functii, la fel ca si ministrii UNPR (Gabriel Oprea la Mnisterul Apararii si Cristian Diaconescu la Ministerul Afacerilor Externe). Si independentii Catalin Predoiu (Justitie) si Leonard Orban (Ministerul Afacerilor Europene) au ramas in functii.

Mircea Badea: "Razvan Mustea e un fel de EBU", varianta masculina a Elenei Basescu... Mihai Razvan Ungureanu a anuntat lista completa a noului Guvern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x