Căutare Live

Victor Ponta a plecat la summitul Consiliului European

Victor Ponta a plecat, joi dimineata, spre Bruxelles, alaturi de ministrul de Externe si cel al Afacerilor Europene.

Curtea Constitutionala s-a pronuntat, miercuri, cu majoritate de voturi, presedintele Traian Basescu fiind cel care ar fi trebuit sa participe la reuniunile Consiliului European.

Magistratii au adaugat ca aceasta atributie ii poate fi delegata primului ministru doar de catre Presedinte si numai in mod expres. Motivarea deciziei privind plecarea presedintelui la Consiliul European va fi facuta publica in citeva zile.

Cu toate acestea, mai multe surse sustin ca este posibil ca presedintele sa cedeze locul in ultimul moment.

Premierul Victor Ponta spune ca judecatorii Curtii Constitutionale au indeplinit un ordin politic al presedintelui atunci cind au decis in favoarea sa.

Pe site-ul Consiliului European, acolo unde sunt publicate fotografiile sefilor de delegatii, apar numele si poza premierului Victor Ponta.

FOTO: Intact Images

UPDATE! Cererea de amanare a executarii pedepsei in cazul Adrian Nastase, judecata joi de Tribunalul Bucuresti... Judecatorii de la Instanta Suprema ar fi facut un complot pentru a-l condamna pe Adrian Nastase...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri