Antena Căutare

Victor Ponta: "Basescu este precum Ceausescu in 1989"

Presedintele Basescu este disperat si pornit impotriva tuturor, ca Ceausescu in 1989 deoarece oamenii vor vota USL, a declarat liderul USL, premierul Ponta, adaugand ca isi doreste ca acesta sa iasa public zilnic, cu insulte si amenintari, pentru ca alegatorii sa isi aminteasca "ce inseamna Basescu".

"Basescu este disperat si pornit impotriva tuturor, ca Ceausescu in 1989. Eu imi doresc sa iasa zilnic sau chiar de doua ori pe zi si sa fie el insusi, cu insulte si amenintari, pentru a aminti oamenilor ce inseamna Basescu", a spus Ponta, luni seara, la Antena 3. El a mai aratat ca nici fostii premieri Emil Boc sau Mihai Razvan Ungureanu nu i-au prezentat presedintelui vreun proiect de buget atunci cand au fost instalati la conducerea Guvernului.

Putin mai devreme, presedintele Traian Basescu declarase ca numai Nicolae Ceausescu a crezut ca poate pacali lumea spunand una in strainatate si alta in tara, iar in prezent aceasta practica ar fi folosita si de premierul Victor Ponta.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Premierul Victor Ponta a mutat repetitia de 1 Decembrie pe timpul noptii... Continua cercetarile in cazul Eduard Hellvig. Ministrul Dezvoltarii Regionale nu poate justifica 150.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x