Victor Ponta: Declaratiile lui Basescu referitoare la justitie, "o gandire caracteristica lui Gaddafi"

Victor Ponta a afirmat vineri ca declaratiile presedintelui Traian Basescu cu privire la justitie pot fi un motiv de suspendare a acestuia din functie si ca "o asemenea gandire poate fi caracteristica pentru Gaddafi"

''In 15 ani in loc sa evoluam ca tara democratica am involuat si declaratiile lui Basescu nici macar Ceausescu nu le-a facut. Daca o Justitie trebuie sa judece cum spune presedintele tarii, eu nu cred ca noi putem avea alta pozitie decat ca trebuie sa il schimbam pe presedinte''


El a precizat ca declaratiile presedintelui Traian Basescu constituie un motiv de suspendare a acestuia din functie.

''La ce a facut Basescu ieri (n.r. joi), cand s-a rastit la judecatori si le-a zis cum sa judece si sa nu indrazneasca sa mai judece si le-a spus judecatorilor sa stabileasca ei sursa bugetara, pai asta e treaba judecatorilor, sa stabileasca sursa bugetara? Categoric declaratiile acestea sunt motiv de suspendare. Cum adica nu poti sa dai o hotarare judecatoreasca daca nu spui de unde da debitorul banii? (...) O asemenea gandire poate fi caracteristica pentru Gaddafi'', a mai spus Victor Ponta.

foto: Intact Images

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri