Antena Căutare

Victor Ponta: Nu trebuie sa ne dam in cap cu parii, trebuie sa trecem de epoca Traian Basescu

Victor Ponta pare ca a trecut peste episodul discursului "neinspirat" din Parlament, odata cu investitura Guvernului Ungureanu.

"Nu trebuie sa ne dam in cap cu parii, trebuie sa trecem de epoca Traian Basescu in care totul a fost un scandal si o insulta continua si da, trebuie sa facem politica romaneasca ceea ce toata lumea vrea sa fie. Din punctul meu de vedere si al PSD, USL este singura constructie politica care poate indeparta de la putere puterea reprezentata de Traian Basescu si guvernul actual", a declarat co-presedintele USL la un post de televiziune.


Ponta pare sa se fi resemnat ca Traian Basescu va fi suspendat doar dupa alegerile parlamentare, dupa ce Opozitia va avea majoritate in cele doua camere.

"Nu vom face altceva dupa alegeri, eu cred ca PDL, daca va intra in Parlament, trebuie sa stea mult timp in opozitie. Imediat dupa ce vom avea in Parlament jumatate plus unu din voturi trebuie sa il suspendam pe Traian Basescu si sa il aducem la votul popular", a mai spus Victor Ponta.

Foto: Intact Images

Sebastian Lazaroiu: Daca nu se rupe USL se rupe PNL... Victor Ponta: Romanii din Covasna si Harghita se simt abandonati pentru ca acolo nu conduce Guvernul, ci UDMR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x