Antena Căutare

VIDEO! Se da oficial startul campaniei electorale: Ce masuri anti-frauda anunta MAI

Se da oficial startul campaniei electorale! Iar oamenii trebuie sa stie ca orice frauda va fi sever sanctionata. Oficialii Ministerului de Interne au anuntat azi ce masuri vor lua in perioada urmatoare.

Maine se da startul campaniei electorale. Iar autoritatile au anuntat masurile speciale pentru aceasta perioada. Oficial, campania electorala incepe la ora 00:00, iar aproximativ 45.000 de cadre ale Ministerului de Interne vor fi arondate pentru corecta desfasurare a alegerilor. Acestia vor instaura ordinea in interiorul celor circa 18.000 de sectii de votare din toata tara.

Iar cei care nu vor fi in sectii vor fi in afara acestora pentru a asigura si acolo linistea publica. Se instituie totodata si Centrele Operationale de Comanda, din teritoriu, coordonate de Centrul National de Comanda al Administratiilor si Internelor.

In plus, 100 de politisti cu functii de conducere au fost selectati pentru a face permanent verificari in teritoriu, pentru buna desfasurare a alegerilor, iar fraudarea in orice fel a a acestora se pedepseste cu inchisoare de la 5 luni la 5 ani.



Foto: Intact Images

Scandalul plagiatului: Ministrul Ioan Mang, verificat de Comisia de Etica a ANCS... PE: Romania are dreptul sa adere la Schengen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x