Antena Căutare

Votul pe Legea Pensiilor s-ar putea relua: Conducerea Camerei a acceptat o contestatie a PNL

Votul pe Legea Pensiilor ar putea fi reluat in sedinta de marti a Parlamentului. O contestatie depusa in acest sens la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, de catre reprezentantii PNL, a fost acceptata de liderii de grup. Plenul Camerei deputatilor urmeaza sa stabileasca daca este necesara reluarea votului.

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, declara, luni, ca liderii coalitiei de guvernare sunt de acord ca plenul sa se pronunte asupra reluarii votului la Legea pensiilor, inca numai daca se va formula o contestatie scrisa in acest sens.

Roberta Anastase a spus ca votul dat saptamana trecuta pe aceasta Lege a fost contestat numai prin declaratii publice de catre reprezentantii Opozitiei. La Secretariatul Camerei Deputatilor, sustinea Anastase, nu a fost depusa nicio contestatie in acest sens.

Legea sistemului unitar de pensii a fost adoptata, miercuri, de plenul Camerei Deputatilor, cu 170 de voturi "pentru", doua "impotriva" si trei abtineri. Deputatii PSD, PC si PNL au refuzat sa participe la vot.

PSD depune plangere penala impotriva Robertei Anastase... Cum a disparut Elena Udrea de pe pista Aeroportului Otopeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x